Betaalbare fietsen van hoge kwaliteit

Abakri - Antwerpen - Verkoop Abakri - vroeger gekend als De Rommelant - biedt u steeds de beste kwaliteit van betaalbare fietsen aan in Antwerpen en omgeving. Hebt u maar een fiets nodig voor een bepaalde tijd? Dan kunt u uw bij ons gekochte tweedehandsfiets steeds binnen het jaar terugbrengen. Wij geven u dan de helft van het aankoopbedrag terug (uitgezonderd eventuele reparatiekosten).

Groot assortiment

En omdat Abakri ook steeds fietsen inkoopt, hebben wij voor u eveneens een groot aanbod aan de beste tweedehandsfietsen klaarstaan waarbij onze goedkoopste fietsen de deur uitgaan voor ongeveer 125 euro. Bij de aankoop van zulke tweedehandsfiets wordt u bovendien steeds drie maanden garantie geboden.

In onze winkel kunt u in alle rust en geheel vrijblijvend kennismaken met de diversiteit en exclusiviteit van het aanbod waarbij u voorzien wordt van een snelle en bovenal persoonlijke service. Wij bieden een hoge prijs-kwaliteitgarantie.

Contacteer ons

Indien u Abakri wilt bereiken voor meer informatie over ons aanbod aan tweedehandsfietsen in Antwerpen en omgeving, kan dit via de contactpagina. Wij laten zo snel mogelijk iets van ons horen.

Back to Top